eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

PracaOferty pracy Jachranka › Zastępca Kierownika Zaplecza Gastronomicznego

Kto szuka:

Warszawianka Centrum Kongresowe Hotel Wellness&SPA

Stanowisko:

Zastępca Kierownika Zaplecza Gastronomicznego

Lokalizacja:

Jachranka

mazowieckie

Opis stanowiska podany przez pracodawcę:

Twój zakres obowiązków
  • Nadzór nad utrzymaniem czystości w zapleczach gastronomicznych i kantynie pracowniczej,
  • Dbanie o utrzymanie na odpowiednim poziomie wskaźnika stłuczek,
  • Planowanie pracy personelu zaplecza gastronomicznego,
  • Znajomość  procedur pracy w gastronomii w tym przepisów BHP, HACCP.

Wymagania stawiane pracownikowi:

Nasze wymagania
  • Doświadczenie w pracy w hotelarstwie w dziale gastronomii – warunek konieczny,
  • Dobra organizacja czasu pracy w tym umiejętność delegowania zadań,
  • Wysoka kultura osobista, otwartość,
  • Dyspozycyjność do pracy w weekendy i święta.

Firma oferuje:

Oferujemy:
  • Przejrzyste zasady wynagradzania zależne od posiadanego doświadczenia,
  • Pracę w zespole otwartym na drugiego człowieka,
  • Program Emerytalny,
  • Zniżki na produkty i usługi hotelowe,
  • Program Rekomendacji Pracowników,
  • Prywatna Opieka Medyczna,
  • Możliwość dołączenia do ubezpieczenia grupowego.

Kontakt do pracodawcy:

Kliknij tutaj, aby skontaktować się z pracodawcą lub wysłać swoje CV »




Oferta pochodzi z serwisu
oferty pracy praca

Szukasz pracownika?
Opublikuj ofertę na eGospodarka.pl

sprawdź szczegóły

data publikacji: 2024-05-13

do końca oferty: 2 dni

pracodawca: Warszawianka Centrum Kongresowe Hotel Wellness&SPA

branże: Turystyka / Hotelarstwo / Gastronomia / Katering

aplikuj

Sprawdź oferty na podobne stanowiska

Praca - wiadomości i porady