Kto szuka:
Praca.pl Sp. z o.o.
Stanowisko:
Zastępca Kierownika zaplecza gastronomicznego
Lokalizacja:
Jachranka
mazowieckie
Opis stanowiska podany przez pracodawcę:
- Nadzorowanie procesów utrzymania czystości w zapleczach gastronomicznych oraz kantynie pracowniczej.
- Zapewnienie utrzymania odpowiedniego poziomu wskaźnika stłuczek.
- Planowanie pracy personelu zaplecza gastronomicznego.
- Kontrola przestrzegania procedur gastronomicznych (BHP oraz systemu HACCP).
Wymagania stawiane pracownikowi:
- Doświadczenie w pracy w hotelarstwie, w dziale gastronomii.
- Gotowość do pracy w weekendy i święta.
Firma oferuje:
- Program Emerytalny,
- Zniżki na produkty i usługi hotelowe,
- Program Rekomendacji Pracowników,
- Prywatna Opieka Medyczna,
- Możliwość dołączenia do ubezpieczenia grupowego.
Kontakt do pracodawcy:
Kliknij tutaj, aby skontaktować się z pracodawcą lub wysłać swoje CV »